We hebben een stagiaire!

Hallo allemaal, vandaag zal ik me even voorstellen.  
 
Mijn naam is Rilana Fraai en ik ben op dit moment derdejaars student van de opleiding voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik vond voeding altijd erg interessant, in mijn vrije tijd kook ik erg vaak en ik vind het dan ook erg belangrijk om te weten wat ik precies kook. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om mensen te helpen, hierdoor heb ik uiteindelijk gekozen voor de opleiding voeding en diëtetiek zodat ik mijn kennis omtrent voeding kan verbreden en anderen hierbij ook kan ondersteunen. De komende tijd zullen jullie mij vast een keer voorbij zien komen, ik kom namelijk de gehele zomervakantie stage lopen in de praktijk! 
 
Tijdens deze stage ga ik mij vooral bezig houden met nieuwe kennis op doen over bepaalde ziektebeelden omtrent voeding, daarnaast ga ik ook blogs schrijven voor op de website. Regelmatig zal ik ook bij consulten aanwezig zijn, dus wie weet komen we elkaar nog eens een keer tegen! Ik hoop door deze stage een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden van een diëtist binnen een praktijk en daarnaast hoop ik natuurlijk ook veel nieuwe kennis op te doen.  
 
Ik vind het ontzettend leuk dat Alisha mij de kans heeft gegeven om ervaring op te doen binnen haar praktijk en ik heb dan ook super veel zin om te beginnen met de werkzaamheden. Iedere maandag zal er een blog van mij verschijnen, deze blogs gaan over verschillende onderwerpen. Hou de website dus goed in de gaten! 
 
Ik wens jullie veel plezier met het lezen van de blogs en wie weet tot in de praktijk! 
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.