We hebben weer een nieuwe stagiaire!

Hallo! Mijn naam is Milka Ernawan en ik ben de nieuwe stagiaire. Ik ben een tweedejaars student van de HBO studie Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik ben 19 jaar en woon in Den Haag. Mijn interesses liggen vooral bij medische aandoeningen en hoe het gerelateerd kan zijn met voeding. Na mijn opleiding ben ik van plan om in het ziekenhuis te werken. Naast school werk ik als barista in een koffietentje en heb ik mijn eigen sieradenbedrijfje genaamd Miljoux! Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om te leren van mijn stageperiode!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.