Actuele nieuws en Blog’s

Snacken bij thuiswerken

Loop jij er nu ook zo tegenaan, het snacken tijdens het thuiswerken? Weet je even geen raad meer hoe je dit het beste kunt balanceren? Hieronder geef ik je een aantal tips om ervoor te zorgen dat het snackgedrag niet uit de hand zal lopen. Eet op dezelfde tijdstippen Je hoeft de deur niet uit, … Lees Meer

Even voorstellen…

Hi, misschien heb je me weleens gezien in de praktijk, leuk om even kennis te maken!  Mijn naam is Thirza en ik volg de opleiding Voeding en Diëtetiek aan De Haagse Hogeschool. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van deze opleiding. Naast de theorie die ik op school krijg is het ook … Lees Meer

Een gezonde levensstijl met de hulp van een diëtist in Den Haag

Het hanteren van een gezond voedingspatroon en levensstijl is niet altijd vanzelfsprekend. Zeker als u door ziektebeelden wordt geconfronteerd met voedingsbeperkingen wil de keuze voor de juiste voeding nog wel eens lastig zijn. Toch is dit van groot belang. De juiste voeding ondersteunt niet alleen de gezondheid van uw lichaam, maar zorgt ook voor een … Lees Meer

Actie tegen de zorgverzekeraars

Hoera! Vandaag is het de Dag van de Diëtist! Een dag waarbij ik stilsta bij wat mijn vak voor mij betekent. Mijn werk als diëtist geeft mij de mogelijkheid om mensen te kunnen helpen met hun gezondheid. Dit geeft mij voldoening, waardoor ik keer op keer met plezier mijn werk doe. Maar stel je eens … Lees Meer

sdr
Over mij

Hoi, ik ben Alisha. Ik ben in 2016 afgestudeerd als diëtist. In 2017 ben ik begonnen met mijn praktijk. De reden dat ik diëtetiek ben gaan studeren is doordat voeding en gezondheid altijd al een belangrijke rol in mijn leven is geweest. Van kleins af aan kreeg ik altijd mee om zo gezond mogelijk te leven. Als ik dan een keer ziek werd, ging ik ook niet gelijk aan medicatie. We probeerden altijd door middel van voeding of homeopathische middelen weer beter te worden. Door middel van mijn blogs wil je ik zo veel mogelijk tips en informatie meegeven. Puur als extra handvatten.