Over mij

Welkom op de website van Diëtistenpraktijk Almaaz.

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Alisha Hoeseni en ben in 2016 afgestudeerd als diëtiste aan De Haagse Hogeschool.

De reden waarom ik diëtiste wilde worden is vrij simpel.
Al van kleins af aan kreeg ik mee hoe belangrijk je gezondheid is. We kunnen onze gezondheid het beste ondersteunen met behulp van natuurlijke producten en dus ook door middel van de juiste voeding.
Voeding, en mijn werk als diëtiste, is voor mij dan ook een mooie manier om een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van een ander.

Een gezond voedingspatroon hanteren is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar in veel gevallen wel noodzakelijk. Diëtistenpraktijk Almaaz in Den Haag kan u daarbij helpen. Soms is door toedoen van ziekten of chronische aandoeningen een verandering in het eetpatroon nodig waarbij goede ondersteuning gewenst is. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld overgevoeligheid of intolerantie voor voedsel, hart en vaatziekten, een verhoogd cholesterol of diabetes type 1&2.

Ook voor andere gewrichtsproblemen zoals bijvoorbeeld emotie-eten, overgewicht of ondervoeding kunt u gebruik maken van de expertise van diëtistenpraktijk Almaaz in Den Haag. Een gezond voedingspatroon herstelt de balans in uw lichaam waardoor u zich niet alleen gezonder, maar ook energieker voelt. Daarnaast biedt diëtistenpraktijk Almaaz ook ondersteuning tijdens het afvallen door het opstellen van op maat gemaakte voedingsschema’s die u helpen uw streefgewicht te halen én te behouden.

Welke voedings-gerelateerde klachten u ook ervaart, bij diëtistenpraktijk Almaaz in Den Haag staan wij graag voor u klaar. Aan de hand van persoonlijke voedingsadviezen dragen wij graag bij aan de gezondheid van uw lichaam. 

U kunt bij mij terecht voor:

  • Gewichtsproblemen: overgewicht en ondergewicht
  • Ziektegerelateerde voedingsproblemen: Diabetes Mellitus, Hypertensie (hoge bloeddruk), Hypercholesterolemie (hoge cholesterol) en Ondervoeding.

De (orthomoleculaire) cursussen die ik gevolgd heb zijn:

  • Masterclass: Metabool Syndroom
  • Behandelprotocollen: Schildklier
  • Behandelprotocollen: Huid, haar en nagels
  • Behandelprotocollen: Hormonen en vrouwenklachten
  • Behandelprotocollen: Spijsvertering Maag Lever Darmen
  • Behandelprotocollen: Insulineresistentie omkeerbaar

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat diëtistenpraktijk Almaaz in Den Haag voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak.