Tarieven

Onderstaande tarieven gelden op het moment dat de uren uit de basisverzekering op zijn en u niet in aanmerking komt voor extra uren vanuit de aanvullende verzekering. Voor de vergoede tarieven verwijs ik u door naar de polis van uw zorgverzekeraar.

Intake 90 min*

120

Individueel dieetvoorschrift** € 17 per 15 minuten

Lang Consult 30 min

€ 34

Kort consult 15 min

19

Screening Directe Toegankelijkheid

€ 15

Huisbezoeken

€ 18

No Show Tarief

€ 17 per 15 min aan gereserveerde tijd

Supermarktsafari
30 minuten
60 minuten

€ 30
€ 60

*De behandeltijd bestaat zowel uit het directe contact met u (op het spreekuur), als de indirecte werkzaamheden (bijvoorbeeld het berekenen van uw voeding of het overleggen met of rapporteren naar uw arts of praktijk ondersteuner).

** Vanaf 2019 is het individuele dieetvoorschrift ingevoerd. Hieronder vallen het berekenen van de voeding, het maken van een voorbeeld dagmenu of het aanpassen/bijstellen van de voedingsberekening gedurende de behandelingen. Voorheen vielen deze werkzaamheden onder de indirecte tijd. Deze zijn nu door de zorgverzekeraars vervangen door het individueel dieetvoorschrift.

Tevens zijn huisbezoeken mogelijk.
Indien er geen medische noodzaak is voor een huisbezoek, zal de zorgverzekeraar dit niet vergoeden. U dient de huisbezoeken dan zelf te betalen.


Pakketten en nieuwe diensten per 01-01-2021

Pakket 1: Feedback eetdagboek, per toegestuurde e-mail (invoeren in eetmeter en delen met diëtist

1 week eetdagboek (t/m 7 dagen): € 60,-
2 weken eetdagboek (t/m 14 dagen): € 100,-
3 weken eetdagboek (t/m 21 dagen): € 150,-
4 weken/ 1 maand dagboek: € 200,-

Pakket 2: Eenmalige weegconsulten

Tijdens dit weegconsult zal er uitgebreid gekeken worden naar uw huidige lichaamssamenstelling. Er zal onder andere gekeken worden naar uw huidige gewicht, vet- en spiermassa, vochtmassa in het lichaam, uw botmassa, metabolische/stofwisselingsleeftijd, de waarde van het visceraal vet (orgaan vetwaarde), ruststofwisseling (in kcal/kJ)

Tarief: € 25,-

Pakket 3: Weegconsultenkaart

Kaart 5 weegconsulten (per afspraak 15 min) + 1 gratis: € 100,- (normaal € 125,-)
Kaart 10 weegconsulten (per afspraak 15 min) + 1 gratis: € 200,- (normaal € 220,-)

De weegconsultkaart dient voorafgaand aan de afspraak te worden betaald. Per afspraak van 10-15 min wordt er 1 vakje aangevinkt. Kaarten hebben een bestedingstermijn van 6 maanden. 

Pakket 4: Online e-Health pakket(voedings-/leefstijladvies per email &/of Skype, Zoom &/of Telefonisch – zonder ‘face to face’ consulten)

(omvat 3 maanden intensieve begeleiding – om 1-2 weken een consult – u kunt ook korter of langer de tijd tussen afspraken inplannen)

  • 1 x Intake (via het intakeformulier per email + 60-90 minuten Skype of Zoom). De diëtist maakt uw dossier aan op basis van de gegevens die u invult op het  intakeformulier en uw eetdagboek (directe tijd).
  • Persoonlijk voedingsplan (inclusief variatielijst & voorbeeld dagmenu & administratietijd diëtist) (zeer uitgebreid). Dit persoonlijke menu ontvangt u per email als bijlage (PDF document) (indirecte tijd).
  • 1 x vragen/feedback via emailcontact (tussen cliënt en diëtist) – naar aanleiding van het persoonlijke menu.
  • 4 x email- of Skype, Zoom – of Telefonisch consult (4 keer de mogelijkheid om contact te hebben om vragen te stellen aan de diëtist. U krijgt antwoord/coaching/feedback per email) (directe tijd). Het gewichtsverloop houdt u zelf bij – U kunt advies inwinnen over goede Body Analysis Weegschalen met Bluetoothfunctie (deel optie met coach).  

*€630,- (uw korting: 30,- normale prijs 660,-)

(voorafgaand aan de behandeling te voldoen via overmaken – u ontvangt een factuur per mail) 

Extra diensten:

Extra diensten bij reguliere consulten:

  • Wilt u liever voorbeeld dagmenu’s ontvangen voor 5 dagen in plaats van 2? Dit kan voor een bedrag van 20,-
  • wilt u liever een weekmenu ontvangen (7 dagen)? Dit kan voor een bedrag van 30,-

Meetbaar in de praktijk:

Bloedwaarden meetbaar in de praktijk zoals, bloedglucose en cholesterol. Daarnaast bieden wij ook aan om uw bloeddruk op te meten. Deze metingen kunnen ook tijdens een regulier consult uitgevoerd worden. Geef dit tijdig aan bij de diëtist in verband met de voorbereidingen voor deze metingen. Interesse? Aan de glucose- en cholesteroltest zitten extra kosten verbonden.